nővilág

Férfi titkok - Sex titkok - Nővilág - A sikeres nők honlapja

A férfi
A nők elleni erőszak
A stressz
Afrodiziákumok
Akupresszúra
Akupunktúra
Depresszió
Fitness
Fogyókúra
Csábítás
Kapcsolatok
Masszázs
Meddőség
Meditáció
Sex Titkok
30 bölcsesség az erősebb nemről
A csikló
A hüvely
A női nemi szervek
A női örömizmok
A nők leggyakoribb szexuális problémái
A világ hálószobatitkai
Afrodité nedves bugyija
Csajoknak
Fiúk, én vagyok a főnyeremény!
Férfi titkok
Férfiak vallanak
Férfiakról
Kényes kérdések
Mitől szuper, a szupernő
Szerelem-varázsló tippek
Szex-titkok
Szexizmok edzésben
Tanulj meg franciázni 1
Tanulj meg franciázni 2
Tanulják meg a férfiak
Terhesség létrejötte
Wellness
Álmok
Érdekességek

Női Praktikák

Titkaink

Mivel nagyon sokan, szinte mindannyian csinálták (csinálják?), nem árt, ha életük természetes velejárójaként kezeljük a legféltettebb férfias titkot. Amiről egymás közt sem beszélnek, soha.

önkielégítés Ne ítéljünk elhamarkodva, ne omoljunk össze, ne szakítsunk, ne váljunk el, ha véletlenül rájövünk, hogy a hozzánk közel álló férfi alkalmasint önkielégítést végez.

A nagy titkot - természetesen - amerikai szociológusok leplezték le, akik természetesen minden körülményt alaposan kikutattak.

Kik és még kik?
Nem csupán kamaszokról van szó. Ha így lenne, senki nem csodálkozna a titkos tevékenységen. A nőtlen férfiak majdnem fele (48%), az elváltak kétharmada (68%) találja meg saját magát heti rendszerességgel. (Kár, hogy életkor szerint nem tesz különbséget az idézett tanulmány.) A nős férfiak sem kivételek. Állítólag minden második, és általában hetenként egyszer el van magával. És ez nincs kapcsolatban házasságának minőségével, vagy a partnerükhöz fűződő érzelmeikkel.

Miért és még miért?
önkielégítés Legtöbben azért, mert nincs, vagy éppen nincs mellettük a nő, akit kedvelnek, szeretnek. Gondoljunk hivatalos utakra, kiküldetésekre, katonaságra. Vannak, akik azt vallják, hogy stressz ellen ez a legjobb. Érdekes esetnek számít az a férfi, aki azt mondta, hogy fontosabb döntés előtt, rutinszeruen, mindig elvégzi. Ettől helyesebben dönt. Pszichológusok egyébként kivétel nélkül jó hatású stresszoldónak, relaxációnak tartják az önkielégítést. Olyasminek, mint a sírást, vagy dühkitörést, ami után csökken a feszültség.

Jó és még jobb
önkielégítés Sok férfi beszámolt arról, hogy az önkielégítéssel elért orgazmus intenzívebbnek érzi (hiszi), mert erotikus feszültséget abszolút ellenőrzés alatt tudja tartani. Igaz is, mindenki maga ismeri legjobban a testét. A partnerrel való testi kapcsolatban jelentős tényező az érzelem, a megfelelni akarás, a gátlás, ami mind-mind csökkentheti az orgazmus nagyságát. És akkor még nem szóltunk a fantáziáról, ami egyedül szabadabban szárnyalhat.

Hol és még hol?
önkielégítés Hihető, hogy legtöbben otthon, a hálószobában, vagy a fürdőszobában, ha egyedül vannak. Hihetetlenebbek azok a vallomások, amelyek szerint a férfiak alkalmasint irodájukban, vagy hivataluk mellékhelyiségében is elvégzik. Ez így nagyon hétköznapi. Egy amerikai szexológus "Az egyszemélyes szex" című könyvében az ilyesmit szentségtörésnek nevezi. Meg kell adni a módját. Azt ajánlja a férfinak: gyújtson gyertyát, hallgasson közben zenét, töltsön egy pohár finom italt, egyáltalán, szánjon rá időt.

 

Mit szólnak ehhez a nők?
Mindent. Magyarul a legváltozatosabban reagálnak, ha tudomásukra jut. Azok a feleségek, akik fáradtan, kimerülten zuhannak az ágyba, akiknek sem kedvük, sem energiájuk nincs a páros szexhez, titkon örülnek. Végül is jobb, mintha idegen nőkhöz járna. Mások igen nehezen és rosszul veszik tudomásul, hogy férjük más módszert talál(t) szexuális energiájának levezetéséhez. Felháborodnak, betegségről, szégyenről beszélnek. Ismét más nők inkább kíváncsiak lesznek, megnézik, megnéznék az egyszemélyes aktust, és megkérdezik: közben kire, mire gondol a férfi. Megjegyzendő, a férfiak inkább idegen, elérhetetlen nőkre, míg az önkielégítést végző nők inkább állandó partnerükre gondolnak. A férjük tettét leginkább elutasító nők az önkielégítésben valamiféle szellemi házasságtörést látnak. Nem veszik észre benne a monogámia megőrzésének lehetőségét.

Az önkielégítést kísérő lelkifurdalás ellen - ha van - semmit nem ajánlanak az amerikai kutatók.


férfiak titkai© 2016 Nővilág - A sikeres nők honlapja