nővilág

Tanulják meg a férfiak - Sex titkok - Nővilág - A sikeres nők honlapja

A férfi
A nők elleni erőszak
A stressz
Afrodiziákumok
Akupresszúra
Akupunktúra
Depresszió
Fitness
Fogyókúra
Csábítás
Kapcsolatok
Masszázs
Meddőség
Meditáció
Sex Titkok
30 bölcsesség az erősebb nemről
A csikló
A hüvely
A női nemi szervek
A női örömizmok
A nők leggyakoribb szexuális problémái
A világ hálószobatitkai
Afrodité nedves bugyija
Csajoknak
Fiúk, én vagyok a főnyeremény!
Férfi titkok
Férfiak vallanak
Férfiakról
Kényes kérdések
Mitől szuper, a szupernő
Szerelem-varázsló tippek
Szex-titkok
Szexizmok edzésben
Tanulj meg franciázni 1
Tanulj meg franciázni 2
Tanulják meg a férfiak
Terhesség létrejötte
Wellness
Álmok
Érdekességek

Női Praktikák

Tanulják meg a férfiak!

Minden férfinak van mit elsajátítania a nőkről, a női testről, a női lélekről! Úgy vettük észre, hogy mindenkit nagyon izgat a téma.

Erogén zónák - szavak és tettek

A férfi boldog, mi több, büszke, ha partnere eljut az orgazmusig. A nő kielégítéséhez - leszámítva néhány őstehetséget - érzékiség és tapasztalat szükséges. A nő természetében számos kettősség figyelhető meg: egyszerre felszínes és mély érzésű, egyszerre lassú és robbanékony. A férfi szeretné (és próbálja is) megismerni, de valahogy ki-kicsúszik kezei közül. csiklóorgazmus A nő a csikló-, illetve a hüvelyi orgazmust egyszerre szereti átélni. A csikló legfontosabb erogén szerve, a legintenzívebb örömök forrása. A hüvelybemenettől viszonylag távol helyezkedik el, a hímvesszővel csak nehezen fenntartható testhelyzetekben kerülhet hosszasabb kapcsolatba. Apró, könnyen kitapintható a szeméremcsonton. Felülről lefelé, illetve körkörös mozdulatokkal ingerelhető - középső vagy mutatóujjal. Távolodva a csikló zónájától az örömérzet csökken. Minden csikló másképp viselkedik. Erőtlen simogatásra reagál az egyik, erősebb nyomásra, hol gyors, hol pedig lassú ütemre a másik. Rendszerint minden nőnek van valamilyen igénye, ha nem is juttatja kifejezésre (talán félénkségből).Nem szégyen, semmi rossz nincs abban, ha partnerét megkérdezi erről a férfi. Az efféle simogatás többé-kevésbé hosszú örömöket ad, s olykor ismételten kiváltható.
Sok nő beéri a csiklóorgazmussal, míg mások számára csupán a hüvelyi orgazmus előkészítését jelenti. A sorrend fordítva is elképzelhető.A hüvely - kitüntetett erogén zóna, de nem minden nő esetében. A vagina és főleg a szeméremtest (vulva) elülső része a legérzékenyebb. A nevezetes G-pont a hüvely elülső falának középső harmadában helyezkedik el. Simogatása, a terület huzamos ideig tartó nyomása különösen kellemes érzéseket ébreszthet. A hüvelyfal többi részének "viselkedése" ettől eltér. Ez az élvezet nem annyira heves, de a nő úgy érzi, hogy mélyről jön, majdhogynem a zsigerekből. Amikor a hüvelybe hatol a megmerevedett hímvessző, egyes nők különösebb mozgás nélkül is képesek eljutni az orgazmusig, egyszerűen a hüvely körüli izmok összehúzásával.

Lehet-e a nőnek magömlése?

Bizonyos tudományos irányzatok a két nem nagyfokú hasonlóságot hangsúlyozzák. A férfi és a nő orgazmusa csaknem azonosnak tekinthető, tehát a nőnek is van ejakulációja.
Tény, a nemi szervek hasonlítanak egymásra (például a csikló a hímvessző női megfelelője). Ugyanígy a prosztatának is van "párja": kicsiny mirigyek a húgycső körül, kivezető csatornájuk - akárcsak a dülmirigyé - a húgycsőbe nyílik. A férfi ondójának nem csekély hányada a prosztataváladék. Adódik a kérdés: vajon a nőnél lehetséges-e a spermához hasonlatos kilövellés ezekből a húgycső körüli mirigyekből? Kétségtelen, ennek az ejakulátumnak minimális a mennyisége. Elhanyagolható ahhoz képest, amit a hüvely és a Bartholin-féle mirigyek együttesen termelnek szexuális inger hatására, illetve aktus közben.
Lássunk számokat is: a férfi ondója körülbelül 2-6 köbcentiméter, több mint fele az ondóhólyagból származik. A prosztata térfogata 10-20 köbcentiméter. Ha a szerv nagy részét rost alkotja, mirigyeinek térfogata akkor is legalább százszor nagyobb, mint a női húgycső körüli mirigyeké. Tehát legfeljebb 0,1-0,2 köbcentiméter az orgazmus során ejakulálható mennyiség. Más szóval: ez az "ejakuláció" - még ha létezik is - jelentéktelen. Vannak úgynevezett szökőkút típusú nők, akik a nemi érintkezés közben és után viszonylag hosszú ideig ürítenek jelentős mennyiségű váladékot a hüvelyből, anélkül, hogy tudnák, honnan való. Ezeket a nedveket összefüggésbe próbálják hozni a férfi ondójával. Éppen a váladék túl nagy mennyisége szól a hasonlóság ellen. A szökőkút típusú nők nem mindegyike jut el az orgazmusig, míg másoknál éppen orgazmus körben ürül ez a mennyiség. A jelenség egyelőre tisztázatlan.

Az öröm és a méh

orgazmus Szakemberek megkülönböztetik a mély, illetve a felszínes orgazmust - ugyanők a méhnyaknak és a méhnek alapvető erogén képességeket tulajdonítanak. Úgy vélik, az izgalomba jött méhnyak szinte beszippantja a spermiumokat nagy hevületében.A felfogás alighanem téves. A spermiumoknak ugyanis nincs szükségük orgazmusra ahhoz, hogy a méhbe kerüljenek. Kísérletek sem támasztják alá a feltevést: az orgazmust követő percekben nem tudtak spermiumot kimutatni a méhkürtben. Érdekes viszont, méheltávolítással járó műtét előtt - a beteg beleegyezésével - a férj ondóját bejuttatták a hüvelybe. Kiderült, a spermiumok fölöttébb gyorsan eljutottak a méhkürtbe. Azoknak a méhösszehúzódásoknak tehát, amelyek segítették a spermiumok odakerülését, semmi közük a női élvezethez. Számos méheltávolításon átesett nő - akiket nem viselt meg túlzottan a szerv kivétele - tapasztalata: a szexuális élvezet a műtét után sem változott. Az orgazmus szempontjából tehát a hüvely és a hüvelyi nyálkahártya fontos, illetve a vaginát körülvevő izomzat.

Beszél a test

Ha a férfi ügyesebben akar szeretkezni, mindenekelőtt jobban figyeljen partnere reakcióira. Ne azt kérdezgesse, hogy mit szeretne, hanem érezzen rá a ki nem mondott igényekre. A testbeszéd mindent kifejez annak, aki érteni akarja. Ha a nő látja, hogy ő is fontos, könnyebb szívvel fog beszélni magáról, vagy pedig a férfi számára érthető módon juttatja kifejezésre szándékait, vágyait.Olykor azonban enyhe kényszert kell alkalmazni a nő szóra bírására. A lelki nyomás nem lépheti át az elviselhetőség határát.
A férfi jegyezze meg, a nő elvárásai életkor szerint is módosulnak. A harmincas nő már pontosan ismeri testét, vágyait, és képes a társához igazodni. Míg egy fiatal lány - vagy aki kevésbé gyakorlott - félénkebb az ágy közelében, igaz, nevelhetőbb, formálhatóbb is, sőt azt várja, hogy partnere vezesse be a szerelmi játékokba. Ha a férfi türelmes, akkor még arra is van esélye, hogy jobb szerető legyen, mint amilyennek magát remélni merte. Sajnos, a legtöbb férfit mégis hidegen hagyják a partner kívánságai.

A zavart napokban

menstruáció Milyen hatásai vannak a menstruáció előtti időszaknak a nő hangulatára? A férfi számára kedvezőtlen időszak ez. Ilyenkor - a progeszteron és az ösztrogén hormonok együttes hatása következtében - nem egy nő szinte kivetkőzik önmagából. Különösen harmincöt éves kor felett. Feszültebbé válik, úgy érzi, mintha felpumpálták volna. Hasát, mellét, kezét, lábát is. Akár egy-három kiló is lehet a tényleges súlygyarapodás: egyetlen ruháját sem ölti fel szívesen. Herpeszek, pattanások még tovább bosszanthatják. Rosszul érzi magát a bőrében, depressziós és/vagy ingerlékeny, nincs kedve senkihez és semmihez. Úgy hiszi, nem sok logika van cselekedeteiben. Könnyen sírva fakad, és mindenért önmagát hibáztatja. Zárkózottá válik, avagy minden különösebb ok nélkül támad, vagdalkozik. Nem úgy viselkedik, mint rendesen.A nő többé-kevésbé tudja, furcsa viselkedéséért egyáltalán nem felelős. Egy percig sem gondolja, hogy a menstruáció után elnézést kell kérnie a zavaros napok miatt. Elvégre minden visszatér a megszokott kerékvágásba. Akkor azért ennyit mégiscsak lehet mondani: bocs!

Szeretem, utálom

A nő nem szívesen mondja ki, de szereti
- az udvariasságot, minden mennyiségben,
- a szeretkezés előkészületeit,
- a gyengédség, a rajongás jeleit (virág, apró ajándékok),
- a kellemes együttléteket (vacsora kettesben),
- a beszélgetést szeretkezés után,
- az ápolt külsőt,
- kiváltságosnak érezni magát,
- ha társából felelősségérzet árad.

A nő nem szívesen mondja ki, bár utálja
- ha nem figyelnek rá,
- ha le akarják dönteni,
- az előjáték nélküli rohamokat,
- a túlzott és gépies csiklóingerlést,
- mellei durva gyömöszölését,
- ha a férfi szeretkezés után rögtön elalszik mellette,
- amikor a férfi jelenlétében más nőt bámul meg.


férfiak titkai© 2016 Nővilág - A sikeres nők honlapja